Poweryoga – Bollebygd

Poweryoga är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning. Utövandet genererar mycket värme och ökar uthållighet, definierar muskler och utvecklar fokuseringsförmåga. Rörlighet och smidighet ökar och man släpper på stress och spänning runt leder och i muskler.

Poweryoga är en ideal form av träning för alla oavsett träningsnivå genom att individen utifrån sina personliga förutsättningar bestämmer intensiteten samt att den är öppen, fri, lättillgänglig och dynamisk till sin läggning. Ett regelbundet poweryogautövande ger en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett balanserat och fokuserat sinne.

Tidigare användes beteckningen Poweryoga ofta som ett samlingsnamn för fysisk yoga som Iyengar och Ashtanga i USA. Nuförtiden är dock Poweryoga en egen stil där tyngdpunkten för utövandet ligger på individens förutsättningar. Stilen har vuxit fram som ett svar på den moderna människans alltmer splittrade och stressade tillvaro. Man såg att det fanns ett behov av en möjlighet för människor att arbeta med sig själva via individuella utmaningar som ger ro och harmoni i kropp och själ.

Yoga hos Bollebygds Kyokushin Kai kostar 500 kr/termin och vi utövar Yoga på Söndagar med start 19.15 – 20.30. Forsa Företagscenter i Bollebygd och samma entré som Karate.

Välkommen till oss för att pröva!
Jenny Hvit &  Ann-Charlotte Söderpalm – instruktörer