2014 – God Jul och ett Gott Nytt År önskas

Osu,

2014 börjar gå mot sitt slut och Bollebygds Kyokushin Kai lämnar ett starkt år bakom sig. Klubben har växt och vi är idag närmare 130 medlemmar. Vi har deltagit framgångsrikt på många tävlingar under 2014 med vår barn, ungdom och senior grupp där vi har tagit många fina priser och medaljer. Länder som vi har tävlat i under 2014 är Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Litauen, Holland, Frankrike, Österrike.

För att nämna några riktigt tunga framgångar under året är Rasmus Bergström (senior) som tagit GULD i Franska Öppna, GULD Waterpoort Cup, och Silver i EM i Litauen och Silver i Swedish Open.  Lisa Linder som tog Sveriges första medalj (Brons) i Kadett-EM 2014. Idag har vi 4 personer som ingår i Svenska Landslaget. Rasmus Bergström, Lisa Linder, Johan Strömer och Fabian Wåhlin. Vår satsning inom Kyokushin Karate kommer säkert utmynna i flera talanger…2015 och framåt blir spännande år.

Vi har haft ett framgångs rikt år med våra barn och ungdomar som tävlat flitigt och kämpat på träningar vilket gett fina resultat på varje tävling som vi har deltagit på.

2015 kommer att bli ett spännande år för klubben. Vi kommer att flytta till större och nya lokaler. Här planerar vi för 2 st dojo vilket kommer att göra att vi kan hantera barn och vuxen träning samtidigt. Detta kommer att ge klubben många fördelar och vi kommer att växa vidare och kunna erbjuda fler aktiviteter på klubben. Vi välkomnar all hjälp och sponsor hjälp till detta projekt. Kontakta gärna Ordförande Joakim Björk.  Med detta vill vi säga stort tack för 2014.

Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

(Här är några av våra medlemmar som var med på vårt senaste Julpass – onsdagar och söndagar för alla medlemmar fram till skolstart 2015)

M.Strömer//